Μίλαν: Οι Ντοναρούμα και Χάουγκε βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Χωρίς τους Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Γενς Πέτερ Χάουγκε θα παραταχθεί η Μίλαν στο αποψινό (26/10) ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Ρόμα, καθώς οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Μίλαν: Οι Ντοναρούμα και Χάουγκε βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

O κορονοϊός «χτύπησε» τη Μίλαν λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα στο Σαν Σίρο για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Συγκεκριμένα οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας και «απόλυτοι» έως τώρα «ροσονέρι» ενημέρωσαν ότι οι Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Γενς Πέτερ Χάουγκε βρέθηκαν θετικοί στον ιό και θα απουσιάσουν, όπως είναι φυσικό, από τον αποψινό αγώνα με την ομάδα της «αιώνιας πόλης», ο οποίος κάνει σέντρα στις 21:45 (Novasports 1 HD).

Εκτός από τον 21χρονο διεθνή Ιταλό τερματοφύλακα και τον συνομήλικό του, επίσης διεθνή, Νορβηγό εξτρέμ, ο σύλλογος του Μιλάνου γνωστοποίησε ότι τρία ακόμα μέλη του προσβλήθηκαν από τον Covid-19.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι Ντοναρούμα και Χάουγκε μέχρι τώρα δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου, ωστόσο εξυπακούεται ότι έχουν τεθεί στην προβλεπόμενη σε αυτές τις περιπτώσεις καραντίνα.