Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο Κούμαν την… έπεσε στον διαιτητή για το πέναλτι (pics)

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν ήταν έξαλλος για το πέναλτι που πήρε ο Σέρχιος Ράμος στο Clasico με τη Ρεάλ.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο Κούμαν την… έπεσε στον διαιτητή για το πέναλτι (pics)

Το Clasico κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε στο «Καμπ Νόου» της Μπαρτσελόνα με 3-1, αλλά οι «μπλαουγκράνα» είχαν παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: To πέναλτι με VAR στον Ράμος για το 1-2 (vid)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3: Με VAR-άμος πήρε το clasico (Highlights)

Ο προπονητής της Μπάρτσα Ρόναλντ Κούμαν ήταν έξαλλος για το πέναλτι που πήρε ο Σέρχιος Ράμος και πλησίασε τον διαιτητή Μαρτίνεθ Μουνουέρα λέγοντάς του…

«Για ποιον λόγο έδωσες πέναλτι; Πες μου, γιατί; Δεν είδες τις φάσεις την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τη Χετάφε; Μιλάμε για δύο φάσεις! Το VAR είναι πάντα κόντρα στην Μπαρτσελόνα»,με τον ρέφερι να μην του δίνει καμία απάντηση και να μπαίνει στα αποδυτήρια.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κούμαν είπε για τη διαιτησία: «Για μένα δεν ήταν πέναλτι. Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς λειτουργεί το VAR στην Ισπανία. Μάλλον μόνο όταν είναι για να πάρουν αποφάσεις εναντίον της Μπαρτσελόνα. Πρώτα κάνει φάουλ ο Ράμος στον Λανγκλέ, μετά ο Λανγκλέ πιάνει τον Ράμος, αλλά εκείνος πέφτει με την αντίθετη φορά από αυτή που θα έπρεπε να πέσει σε αυτό το κράτημα. Αυτή η φάση ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα»!