Premier League: Άνετο διπλό της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Φούλαμ (highlights)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε στο 1-1, με την Γουέστ Χαμ, στο Λονδίνο, στο εναρκτήριο ματς του Σαββατιάτικου προγράμματος της Premier League. Το πλήρες πρόγραμμα, τα highlights και η βαθμολογία.

Premier League: Άνετο διπλό της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Φούλαμ (highlights)

Mετά από δύο νίκες (με Άρσεναλ, στο πρωτάθλημα και Πόρτο στο Champions League) η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις ...γκέλες αφού στο εναρκτήριο ματς του Σαββατιάτικου προγράμματος της Premier League άφησε δύο βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα στο 1-1 τα «σφυριά» που δε... λύγισαν από την πίεση της ομάδας του Γκουαρντιόλα προηγήθηκαν με... ακροβατικό γκολ του Αντόνιο (18') και μόνο η είσοδος του Φόντεν, στην ανάπαυλα, κατάφερε να φέρει την ισοφάριση (51') για τους «πολίτες» που έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 4 ματς του στο πρωτάθλημα!

Στα θετικά για τους «σίτιζενς» η επάνοδος του Ντε Μπρούινε (σ. είχε χάσει τα δύο προηγούμενα ματς) αλλά ο Βέλγος δεν κατάφερε να τους οδηγήσει στη νίκη κόντρα στους, ισόβαθμους τους, Λονδρέζους.

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε με τους: Έντερσον, Ζιντσένκο (78' Γουόκερ), Ρούμπεν Ντίας, Γκαρσία, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα (68' Ντε Μπρούινε), Ρόντρι, Γκουντογκάν, Μαχρέζ, Αγκουέρο (46' Φόντεν), Στέρλινγκ.

Στο μεταξύ ούτε τώρα κατάφερε η Φούλαμ να κάνει την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League. Ηττήθηκε εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με 2-1 με τους φιλοξενούμενους να συντηρούνται έτσι στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια έδρα όπου πριν από μερικές εβδομάδες η Λίβερπουλ είχε διασυρθεί με επτά γκολ στην... πλάτη, η Λιντς Γιουνάιτεντ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει διπλό, αφού είχε στις τάξεις της έναν εκπληκτικό Πάτρικ Μπάμφορντ!

O 27χρονος επιθετικός βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα το βράδυ της Παρασκευής (23/10), πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 19 λεπτά στο β' μέρος του αγώνα με την Άστον Βίλα και οδήγησε τα «παγώνια» σε εντυπωσιακή νίκη με σκορ 3-0!

Το προφίλ της 6ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10

Άστον Βίλα – Λιντς 0-3
(55', 67', 74' Mπάμφορντ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1
(18' Αντόνιο - 51' Φόντεν)

Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-2

90' Κάιρνεϊ - 8' Ρίντεγουάλντ, 64' Ζάχα

19.30: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι
22.00: Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10

17.00: Σαουθάμπτον – Έβερτον
19.30: Γουλβς – Νιουκάστλ
22.15: Άρσεναλ – Λέστερ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10

20.30: Μπράιτον – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον
23.00: Μπέρνλι – Τότεναμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ