Τραυματίστηκε ο Τράουκο

Ο Μιγκέλ Τράουκο ήταν ένας από τους πόθους του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο παίκτης τραυματίστηκε και η Σεντ Ετιέν θα στερηθεί των υπηρεσιών του για ένα μήνα.

Τραυματίστηκε ο Τράουκο

Ένας από τους μπακ που "χτύπησε" ο Ολυμπιακός ήταν ο Μιγκέλ Τράουκο. Ο Περουβιανός μπακ δεν υπολογιζόταν στη Σεντ Ετιέν, αλλά οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν προχώρησαν. Ο 28χρονος μπακ έμεινε στους "Στεφανουά" και μάλιστα την περασμένη Κυριακή πήρε και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Νις.

Ο Τράουκο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τη Σεντ Ετιέν να ενεργοποιεί έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που ξέμεινε στο ρόστερ της. Ο Τράουκο έπαιξε την Κυριακή για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νις, ενώ είχε επιστρέψει στη Γαλλία μερικές ώρες πριν.

Συγκεκριμένα ο παίκτης απουσίαζε με την Εθνική ομάδα του Περού και στη Γαλλία γύρισε την Παρασκευή. Επί της ουσίας με μία προπόνηση μπήκε στο γήπεδο κι έπαιξε την Κυριακή και αυτό είχε το τίμημα του.

Ο Μιγκέλ Τράουκο υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό με αποτέλεσμα πλέον να μένει εκτός δράσης για ένα μήνα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος στην επιστροφή του στα παιχνίδια της Σεντ Ετιέν και τώρα αρχίζει πάλι από την αρχή.