Εισαγγελική πρόταση φυλάκισης του Γιόβιτς για παραβίαση της καραντίνας!

Ο Εισαγγελέας του Βελιγραδίου υπέβαλλε πρόταση 6μηνης ποινής φυλάκισης στον Λούκα Γιόβιτς γιατί τον περασμένο Μάρτη ευρισκόμενος στη Σερβική πρωτεύουσα, «έσπασε» την καραντίνα του κορονοϊού.

Εισαγγελική πρόταση φυλάκισης του Γιόβιτς για παραβίαση της καραντίνας!

Σαν να μην έφτανε ότι ούτε τη δεύτερη σεζόν του στην Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν (και μια θέση στην 11αδα της ομάδας) ο Λούκα Γιόβιτς έχει ν' αντιμετωπίσει τον κίνδυνο φυλάκισης στη χώρα του!

Κι αυτό γιατί, τον περασμένο Μάρτη, βρέθηκε εκεί, για τα γενέθλια της συντρόφου του, γράφοντας στα... «παλιά του τα παπούτσια» το υγειονομικό πρωτόκολλο (καθότι προερχομενος από την Ισπανία...) «σπάζοντας» την καραντίνα, για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Μάλιστα το θέμα του είχε αποκτήσει πολιτικές διαστάσεις, με τον πρόεδρο της χώρας (Αλεξάντερ Βούτσις) να τον απειλεί με φυλάκιση, αν βγει από το σπίτι του, πριν την πάροδο 14 ημερών, αφού τα ΜΜΕ τον κατηγορούσαν για ευνοϊκή μεταχείριση του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Για αυτή την υπόθεση λοιπόν, ο Εισαγγελέας του Βελιγραδίου πρότεινε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για τον διεθνή Σέρβο σέντερ φορ, επειδή «δεν συμμορφώθηκε με τα πρωτόκολλα υγείας μετά την επιστροφή του από την Ισπανία».

Πάντως, ακόμη κι αν του επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή θα είναι εξαγοράσιμη και δεν θα βρεθεί πίσω από της φυλακής τα κάγκελα.

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση του 22χρονου στράικερ να φύγει από την Ισπανία και να επιστρέψει στα πάτρια είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας του, αφού είχε πάρει άδεια, υποτίθεται, για να δει το άρρωστο παιδί του...