Νάπολι: Οι κανόνες του Γκατούζο στους παίκτες λόγω κορονοϊού

Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, έβαλε κανόνες στους παίκτες του για την προστασία τους από τον κορονοϊό.

Νάπολι: Οι κανόνες του Γκατούζο στους παίκτες λόγω κορονοϊού

Με τα κρούσματα του κορονοϊού ολοένα να αυξάνονται καθημερινά στην γειτονική Ιταλία, ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, αποφάσισε να ορίσει κάποιους κανόνες στους παίκτες του για την προστασία τους από την πανδημία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Il Mattino», ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην βγαίνουν έξω για φαγητό, όπως επίσης να αποφεύγουν να κάνουν χειραψίες και να αγκαλιάζονται με οπαδούς, σε περίπτωση που τους αναγνωρίζουν στο δρόμο και τους το ζητούν.

Υπενθυμίζεται ότι στο «στρατόπεδο» των «παρτενοπέι» πρόσφατα βρέθηκαν θετικοί στην πανδημία οι Πιοτρ Ζιελίνσκι και Ελίφ Ελμάς, ενώ λόγω των κρουσμάτων ο σύλλογος δεν είχε μεταβεί στο Τορίνο τον περασμένο μήνα για τον αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς στα «χαρτιά» και παράλληλα να του αφαιρεθεί ένας πόντος από το πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα, απόψε (22/10) η Νάπολι υποδέχεται στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League την Άλκμααρ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε νέα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της, γεγονός που έχει «θορυβήσει» τους «παρτενοπέι».