Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ο Φερναντίνιο, δεν υπολογίζεται με Ολυμπιακό

Τις υπηρεσίες του Φερναντίνιο θα στερηθεί για τις επόμενες εβδομάδες η Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας τραυματισμού.

Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ο Φερναντίνιο, δεν υπολογίζεται με Ολυμπιακό

Εκτός δράσης για περίπου 4 έως 6 εβδομάδες αναμένεται να μείνει ο Φερναντίνιο έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Πόρτο.

Την είδηση επιβεβαίωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι άσχημα νέα. Νομίζω θα μείνει τέσσερις με έξι εβδομάδες εκτός δράσης. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμάς, λόγω του μεγάλου αριθμού των αγώνων και των πολλών απουσιών».

Έτσι η παρουσία του Βραζιλιάνου στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 3 Νοεμβρίου στην Αγγλία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League κρίνεται αμφίβολη.

Όσον αφορά τους Ντε Μπρόινε και Λαπόρτ ο Καταλανός προπονητής σχολίασε: «Ο Ντε Μπρόινε και ο Λαπόρτ επιστρέφουν σε λίγες ημέρες στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα είναι έτοιμοι με την Γουέστ Χαμ. Δυστυχώς επιστρέφουν παίκτες, την ώρα που χάνουμε άλλους. Σε τρεις ημέρες πάμε στο Λονδίνο, μετά στην Γαλλία για τον αγώνα με την Μαρσέιγ και μετά στο Σέφιλντ. Το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας».