Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1: Με το... δεξί και με ανατροπή οι «Πολίτες»

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Πόρτο στο «Έτιχαντ», στο δεύτερο ματς του 3ου ομίλου του Champions League. 

Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1: Με το... δεξί και με ανατροπή οι «Πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε αυτό που ήθελε και ο Ολυμπιακός. Επικράτησε 3-1 της Πόρτο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League, ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως η φανέλα τους είναι… βαριά και προηγήθηκαν με μία εξαιρετική, ατομική προσπάθεια. Ο Λουίς Ντίας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Έντερσον στο 14ο λεπτό. Η χαρά των Πορτογάλων όμως κράτησε μόνο τρία λεπτά και αυτό γιατί η Σίτι είχε γρήγορη απάντηση.

Στο 17’’ οι «Πολίτες» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στέρλινγκ από τον Πέπε. Ο Κουν Αγκουέρο ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε! Στην επανάληψη, η ομάδα του Μάντσεστερ ανέβασε τις γραμμές της, ψάχνοντας το γκολ και το βρήκε με τον Γκουντογκάν στο 65’. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φεράν Τόρρες στο 73’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΝ. ΣΊΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Γκαρσία, Κανσέλο, Ροντρίγκο (85’ Φερναντίνιο – 94’ Στόουνς), Γουντογκάν (68’ Φοντέν), Μπερνάντο, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγκουέρο (68’ Τόρρες).
ΠΟΡΤΟ: Μαρτσεσίν, Σαρ (80’ Εβάνιλσον), Πέπε, Μπεμπά, Ζαϊντού, Σέρχιο Ολιβέιρα, Ουρίμπε, Φάμπιο Βιέιρα (77’ Ταρέμι), Λουίς Ντίας (55’ Μαναφά), Τεκατίτο, Μαρεγκά.