Τι είπε ο Κλοπ για την επιστροφή του Φαν Ντάικ

Σίγουρος πως ο Φαν Ντάικ θα επιστρέψει πιο δυνατός από την επέμβαση στο γόνατο, εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Τι είπε ο Κλοπ για την επιστροφή του Φαν Ντάικ

Στη Λίβερπουλ είναι λογικό όλοι να έχουν...πέσει πάνω στον Φαν Ντάικ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ματς με την Έβερτον.

Η ημέρα που θα γίνει η επέμβαση στο γόνατο του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού, δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη, ενώ ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ απέφυγε να πει για το πότε θα δούμε οριστικά τον διεθνή άσο στα γήπεδα.

«Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Το περίμενα ότι θα έχει χτυπήσει σοβαρά το Σάββατο, ειδικά όταν είδα τη φάση στην οποία τραυματίστηκε.

Αυτές οι καταστάσεις είναι ότι χειρότερο. Αλλά πρέπει να το ξεπερνάς και ο Βιρτζίλ θα το ξεπεράσει, 100%. Σήμερα είναι ήδη η πρώτη μέρα, αν θέλετε, της αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή του» τόνισε ο Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και πρόσθεσε.

«Είμαστε σε επαφή. Είμαστε εκεί για αυτόν, το ξέρει αυτό και θα τον περιμένουμε, όπως περιμένει μία καλή σύζυγος, τον άντρα της να βγει από τη φυλακή».

Ο Κλοπ τόνισε ακόμα πως ο Κεϊτά επέστρεψε στις προπονήσεις καθώς ξεπέρασε τον κορονοϊό και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης (21/10) με τον Άγιαξ για το Champions League, ενώ σήμερα Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Ριτσάρλισον στο ντέρμπι με την Έβερτον με τον τελευταίο να αποβάλλεται.

Λογικά ο Τιάγκο δεν θα προλάβει αλλά σίγουρα δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά όπως ο Φαν Ντάικ.