Primeira Liga: Ισοφαρίστηκε στο τέλος η Πόρτο από τη Σπόρτινγκ! (highlights)

Παρότι γύρισε την εις βάρος της κατάστασης στο «Αλβαλάδε» με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας η Πόρτο δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες αφού δέχθηκε το 2-2 στο 87'...

Primeira Liga: Ισοφαρίστηκε στο τέλος η Πόρτο από τη Σπόρτινγκ! (highlights)

Για δεύτερη αγωνιστική έμεινε μακριά από τις επιτυχίες η Πόρτο.

Η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο πριν τη διακοπή είχε χάσει εντός έδρας 3-2 από την Μπράγκα και στο πρώτο ματς μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα έμεινε στο 2-2, σ' ένα χορταστικό ματς, με διακυμάνσεις.

Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Νούνο Σάντος αλλά ο Κολομβιανός Ουρίμπε (από πάσα του Σανούσι) ισοφάρισε για τους «δράκους» (28').

Μάλιστα οι πρωταθλητές Πορτογαλίας γύρισαν το ματς πριν την ανάπαυλα με τον, Μεξικανό, Χεσούς Κορόνα (45') μετά την ασίστ του Ντίας.

Ωστόσο ενώ φαινόταν να οδεύουν για το τρίποντο στο 87' δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Βιέτο και παρότι με ματς περισσότερο, υπολείπονται δύο πόντων της, πρωτοπόρου Μπενφίκα, ισοβαθμώντας με τους αντιπάλους τους, στη 2η θέση (7π. έναντι 9).

Η Πόρτο αγωνίστηκε, σε σχηματισμό 4-1-4-1, με τους: Μαρκεζίν - Μαναφά (76' Νανού), Εμπεμπά, Πέπε, Σανούσι - Σέρζιο Ολιβέιρα - Κορόνα, Ουρίμπε, Οτάβιο (76' Μπαρό), Ντίας (59' Φελίπε Άντερσον) - Μαρεγκά (59' Τόνι Μαρτίνεθ).