Με κόσμο στις κερκίδες τα παιχνίδια Πόρτο - Ολυμπιακός και Μπράγκα - ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα παίξουν στην Πορτογαλία με την Πόρτο και την Μπράγκα αντίστοιχα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Με κόσμο στις κερκίδες τα παιχνίδια Πόρτο - Ολυμπιακός και Μπράγκα - ΑΕΚ!

Έναν έξτρα αντίπαλο θα έχουν να αντιμετωπίσουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ στα παιχνίδια που θα δώσουν στην Πορτογαλία με την Πόρτο και την Μπράγκα αντίστοιχα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτός δεν είναι άλλος από την ποδοσφαιρικά εχθρική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων, οι οποίοι επιστρέφουν στα γήπεδα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου -έστω και εν μέρει.

Σύμφωνα με σημερινή (17/10) ανακοίνωση της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ήρθε σε συμφωνία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας ώστε να λάβει ειδική άδεια και να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες σε ποσοστό 15% της χωρητικότητας των γηπέδων των ομάδων που μετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Κατόπιν τούτου, η μεν Μπράγκα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη (22/10) για το Europa League έχοντας τη στήριξη περίπου 4.500 φιλάθλων της! Η δε Πόρτο θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 27 Οκτωβρίου για το Champions League με περίπου 7.500 οπαδούς της στο «Ντραγκάο».