Μαρσέιγ: Υπό πίεση ο Βίλας Μπόας - Γιατί ενοχλήθηκε

Δύσκολη είναι η κατάσταση στη Μαρσέιγ λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γιατί ενοχλήθηκε ο Βίλας Μπόας στη συνέντευξη πριν τον αγώνα με τη Μπορντό.

Μαρσέιγ: Υπό πίεση ο Βίλας Μπόας - Γιατί ενοχλήθηκε

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Λίγες ημέρες έχουν μείνει για την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στην ομάδα της Μασσαλίας τα πράγματα συνεχίζουν να είναι σε οριακό επίπεδο.

Όπως είχε αναδείξει και πρωτοσέλιδα το "ΦΩΣ" η κατάσταση στη Μαρσέιγ είναι ένα χάος. Τα αποδυτήρια θυμίζουν καζάνι που βράζουν, ενώ ο Τύπος ασκεί σκληρή κριτική στην ομάδα για το άσχημο ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Μετά από εκείνο το διπλό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν η ομάδα της Μασσαλίας δεν έχει κάνει άλλη νίκη.

Το Σάββατο η Ολιμπίκ αντιμετωπίζει τη Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα, όμως, η πίεση που δέχεται η ομάδα. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Μπορντό οι δημοσιογράφοι πίεσαν τον Βίλας Μπόας και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί η ομάδα του δεν αποδίδει καλά στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος έδειξε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου και επί της ουσίας επιβεβαίωσε την πίεση στην οποία βρίσκεται. «Κάναμε μία μεγάλη νίκησε στο Παρίσι, αλλά επιλέξατε να με ρωτήσετε για το χειρότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το επίπεδο για να μπορούμε να νικήσουμε στο Βελοντρόμ. Δεν χρειάζεται όλη την ώρα να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα. Δεν χρειάζεται να μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για να μάθω ότι η ομάδα παίζει άσχημα και ότι είναι δική μου ευθύνη. Είναι δικό μου λάθος, δεν χρειάζεται να με ρωτάς αυτά τα πράγματα όλη την ώρα. Μπορώ μόνο να δουλέψω», είπε ο Βίλας Μπόας.

Στη συνέχει τόνισε τι θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να αλλάξει την εικόνα της. «Ζητάμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, καλύτερη άμυνα και να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις όταν χάνουμε τη μπάλα. Είναι ομαδικό παιχνίδι και πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζω συνέχεια», ανέφερε ο Βίλας Μπόας.