Πέθανε ο πατέρας του Φραντσέσκο Τότι, Έντσο, από κορονοϊό

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του θρύλου της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, Έντσο, νικημένος από τον κορονοϊό.

Πέθανε ο πατέρας του Φραντσέσκο Τότι, Έντσο, από κορονοϊό

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του θρύλου της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι. Στα θύματα του κορονοϊού προστέθηκε πλέον και ο πατέρας του πρώην «καπιτάνο» των «τζιαλορόσι», Έντσο Τότι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, νικημένος από την πανδημία.

Ο Έντσο Τότι είχε βρεθεί θετικός στον ιό και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο «Lazzaro Spallanzani». Όσο κι αν προσπάθησε όμως να κερδίσει τη μάχη και να βγει νικητής κόντρα στην πανδημία, τελικά δεν τα κατάφερε και πέθανε σήμερα (12/10) το πρωί.

Ο πατέρας του Τότι υπήρξε πρώην υπάλληλος τράπεζας και ήταν γνωστός σε όλους στα χρόνια της καριέρας του γιου του στον σύλλογο της «Αιώνια Πόλης». Πριν από μερικά χρόνια υπέστη καρδιακή προσβολή, γεγονός που δεν του επέτρεπε να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της Ρόμα, πριν ο Φραντσέσκο ανακοινώσει την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η διοίκηση της Ρόμα με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Φραντσέσκο Τότι.