Μάρκοβιτς: «Γι' αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς εξήγησε το λόγο για τον οποίο έφυγε από τον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός στην Παρτιζάν.

Μάρκοβιτς: «Γι' αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Ένα από τα ταλέντα στα οποία έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ είχε δαπανήσει η ομάδα του Πειραιά για να τον αγοράσει από την Παρτιζάν. Παρόλα αυτά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πέρσι παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΛ, ενώ και φέτος δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να επιστρέψει στην Παρτιζάν.

Ο Μάρκοβιτς μίλησε σε Μέσα της Σερβίας για το νέο του δανεισμό, αυτή τη φορά στην Παρτιζάν.«Όλοι γνωρίζουν ότι η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω στην Παρτιζάν. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες και διήρκεσαν περισσότερο από ενάμιση μήνα. Παρότι είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκα δανεικός στην ΑΕΛ κι ως εκ τούτου θα έπρεπε να τερματίσω το συμβόλαιό μου με την ομάδα της Λάρισας. Το κατάφερα κυριολεκτικά τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Στον Ολυμπιακό πίστευαν ότι δεν θα υπήρχαν αρκετά παιχνίδια μέσω των οποίων θα σημείωνα πρόοδο. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε άλλη επιλογή και δεν ήθελα να πάω πουθενά αλλού δανεικός πέραν της Παρτιζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας και πάλι», ανέφερε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.