Με Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Μίλαν κόντρα στην Ίντερ το ερχόμενο Σάββατο (17/10) για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Με Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει η Μίλαν την συμπολίτισσά της στο Μιλάνο, Ίντερ, στο «Derby della Madonnina» το ερχόμενο Σάββατο (17/10) για το Καμπιονάτο.

Ο Σουηδός επιθετικός αν και έμεινε για αρκετό διάστημα σε καραντίνα, μιας και είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο 39χρονος φορ βρέθηκε κανονικά σήμερα το πρωί (11/10) στο προπονητικό κέντρο των «ροσονέρι» και γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A και φιλοδοξεί να πετύχει το «4 στα 4» στο ντέρμπι, ενώ από την άλλη, η Ίντερ, έχει ήδη υποπέσει σε μία ισοπαλία, αυτήν κόντρα στη Λάτσιο (1-1) την περασμένη εβδομάδα, και θέλει να επιστρέψει πλέον στον δρόμο των επιτυχιών.