«Όχι» της Ρεάλ Μαδρίτης σε Μπάγερν Μονάχου για Φέντε Βαλβέρδε

Στην αποκάλυψη ότι η Μπάγερν Μονάχου χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον, Ουρουγουανό αμυντικό χαφ, Φέντε Βαλβέρδε αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση προχώρησαν Ισπανικά ΜΜΕ

«Όχι» της Ρεάλ Μαδρίτης σε Μπάγερν Μονάχου για Φέντε Βαλβέρδε

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης (πλην ελευθέρων) αλλά οι μεταγραφικές ιστορίες του προηγούμενου διαστήματος, που έρχονται στη δημοσιότητα, όχι.

Έτσι σύμφωνα με την Ισπανική «Marca» η Μπάγερν Μονάχου κινήθηκε για την απόκτηση του Φέντε Βαλβέρδε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε να παραχωρήσει τον 22χρονο Ουρουγουανό, που οι Βαυαροί προόριζαν για αντικαταστάτη του Τιάγκο Αλκάνταρα που πήγε στην Λίβερπουλ.

Έτσι οι «κόκκινοι» του Μονάχου απέκτησαν τον Μαρκ Ρόκα από την Εσπανιόλ, ωστόσο, σύμφωνα με την Marca, ωστόσο πρώτος στόχος τους ήταν ο Βαλβέρδε. αφού τα χαρακτηριστικά του διεθνή μέσου που, πέρσι, ανανέωσε το συμβόλαιό του, μέχρι το 2025, ταίριαζαν στα «θέλω» του προπονητή τους, Χάνσι Φλικ.

Ο Βαλβέρδε ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2016, όταν τον απέκτησε από την Πενιαρόλ. Με την φανέλα των «μερένγκες» έχει πραγματοποιήσει 73 εμφανίσεις, έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.