Μάνατζερ Γκροσίτσκι: «Είχαμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Ο ατζέντης του Καμίλ Γκροσίτσκι δήλωσε σε έντυπο της Πολωνίας ότι ο πελάτης του δεν πρόκειται να φύγει από τη Γουέστ Μπρομ, συμπληρώνοντας ότι υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάνατζερ Γκροσίτσκι: «Είχαμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Ένα από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στα μεταγραφικά σενάρια που είχαν ως πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες ήταν ο Καμίλ Γκροσίτσκι.

Μάλιστα η αγγλική ιστοσελίδα footballinsider είχε ισχυριστεί ότι αποκάλυπτε συμφωνία των νταμπλούχων Ελλάδας με τη νυν ομάδα του παίκτη, Γουέστ Μπρομ, για την αγορά του, συμπληρώνοντας ότι αμέσως μετά θα προοριζόταν ως δανεικός από τους Πειραιώτες στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάτι το οποίο είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ο Ολυμπιακός.

Κατηγορηματική διάψευση Ολυμπιακού για Γκροσίτσκι

Τελικά ο 32χρονος Πολωνός εξτρέμ θα παραμείνει οριστικά στη Γουέστ Μπρομ. Ο μάνατζέρ του, Ντανιέλ Κανιέφσκι, μίλησε στο πολωνικό περιοδικό «Magazyn Sportowy» για το μέλλον του πελάτη του, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Πιστεύω ότι η παραμονή του στη Γουέστ Μπρομ είναι η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει για την Championship, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται για τον Γκροσίτσκι ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ».

Όσον αφορά τις επαφές με τον Ολυμπιακό, ο Πολωνός ατζέντης ανέφερε ότι δεν βρέθηκε σημείο σύγκλισης: «Κατά τη γνώμη μου, ο Γκροσίτσκι έχει το περιθώριο να πετύχει στην Premier League. Θα μείνει στη Γουέστ Μπρομ και κατά 99% θα παίξει. Είχαμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν προχωρήσαμε σε συμφωνία».