Παραμένει με κορονοϊό ο Ιμπραΐμοβιτς παρά την καραντίνα

Θετικός στον κορονοϊό παραμένει ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δύο εβδομάδες μετά το πρώτο τεστ.

Παραμένει με κορονοϊό ο Ιμπραΐμοβιτς παρά την καραντίνα

«Ο κορονοϊός είχε το κουράγιο να με προκαλέσει. Κακή ιδέα» έλεγε στα τέλη του περασμένου μηνός ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν βρέθηκε για πρώτη φορά θετικός σε τεστ. Όπως φαίνεται βέβαια, η πανδημία αποδείχτηκε αρκετά ισχυρός αντίπαλος για τον Σουηδό αστέρα της Μίλαν, καθώς ακόμα δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον ιό.

Το πρώτο τεστ του 39χρονου επιθετικού ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου και παρά το γεγονός ότι από τότε έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες, με τον ίδιο να βρίσκεται σε καραντίνα χωρίς να έχει εκδηλώσει σοβαρά συμπτώματα, εν τούτοις και τα νέα τεστ που υποβλήθηκε έδειξαν ότι συνεχίζει να είναι θετικός στον κορονοϊό.

Πέρα από τον «Ίμπρα», η Μίλαν γνωστοποίησε ότι θετικά στην πανδημία ήταν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λέο Ντουάρτε κι ενώ απομένουν περίπου 10 μέρες για το μεγάλο ντέρμπι των «ροσονέρι» με αντίπαλο την συμπολίτισσα Ίντερ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A μαζί με την Αταλκάντα, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.