Επίσημο: Τέλος ο Λαμουσί από τη Νότιγχαμ, ανέλαβε ο Χιούτον!

Αλλαγή... φρουράς στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ο Σαμπρί Λαμουσί αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ιστορικού κλαμπ της Αγγλίας. Νέος προπονητής ο Κρις Χιούτον!

Επίσημο: Τέλος ο Λαμουσί από τη Νότιγχαμ, ανέλαβε ο Χιούτον!

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Σαμπρί Λαμουσί, καθώς το βράδυ της Τρίτης (6/10) το αγγλικό κλαμπ ανακοίνωσε επισήμως το «διαζύγιο» με τον 48χρονο Γάλλο τεχνικό.

Οι φήμες είχαν... φουντώσει τις τελευταίες μέρες περί πιθανής αποπομπής του Λαμουσί από το προπονητικό πόστο της Φόρεστ και σήμερα ο σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γάλλο κόουτς.

Ο Λαμουσί πληρώνει το «μάρμαρο» του κάκιστου ξεκινήματος της Νότιγχαμ στο πρωτάθλημα της Championship, καθώς ύστερα από τέσσερις αγώνες η ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ούτε έναν βαθμό, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ!

Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον Κρις Χιούτον ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προπονητή επιβεβαιώθηκαν λίγο μετά την ανακοίνωση απόλυσης του Λαμουσί, καθώς ο 61χρονος πρώην τεχνικός της Μπράιτον (την είχε οδηγήσει την άνοδο στην Premier League το 2017) ανέλαβε και επίσημα!