Ρεάλ Μαδρίτης: Προσβλήθηκε από κορονοϊο ο γκολκίπερ Λούνιν

Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ουκρανός, Αντρέι Λούνιν διαγνώστηκε με κορονοϊο ενώ βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Προσβλήθηκε από κορονοϊο ο γκολκίπερ Λούνιν

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Εθνικής Ουκρανίας αφού ο (αναπληρωματικός) γκολκίπερ των «μερένγκες» Αντρέι Λούνιν διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό, ενώ είχε ενσωματωθεί με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος λόγω των υποχρεώσεων του για τα παιχνίδια του Nations League.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας της Ισπανικής ομάδας υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης για COVID-19 μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του στην Εθνική και μετά τα αποτελέσματα παραμένει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Chantilly στην Γαλλία, όπου βρίσκεται η Ουκρανία για φιλικό με τους παγκόσμιους πρωταθλητές (7/10).

Ξέμεινε με ένα τερματοφύλακα η Εθνική Ουκρανίας

Εκτός από τον Λουνίν θετικοί στον κορονοϊό είναι ο έτερος τερματοφύλακας της Ουκρανίας, Γιούρι Πάνκιβ, αλλά και ο σεφ της ομάδας.

Η Ουκρανία έχει μείνει, πλέον, με έναν τερματοφύλακα (τον Γκιόργκι Μπούστσαν), αφού κι ο βασικός γκολκίπερ, Πιατόφ, βρέθηκε θετικός. κατά την άφιξη του στην αποστολή και δεν ταξίδεψε στη Γαλλία.

Εκτός από «τρικολόρ» οι Ουκρανοί είναι προγραμματισμένο ν' αντιμετωπίσουν τη Γερμανία (10/10) και την Ισπανία (13/10) για το Nations League.

Χωρίς τους προαναφερθέντες παίκτες.