Μόντριτς: «Παίζαμε μπάλα και δίπλα μας έσκαγαν βόμβες»!


Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς μίλησε για τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Κροατία εν μέσω εμφυλίου

Μόντριτς: «Παίζαμε μπάλα και δίπλα μας έσκαγαν βόμβες»!

Πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια έζησε ο Λούκα Μόντριτς, καθώς όπως τόνισε όταν έπαιζε μπάλα με τους φίλους του στη γειτονιά, οι βόμβες έπεφταν δίπλα τους κι έτρεχαν για να σωθούν!

«Ήταν δύσκολα. Έπεφταν συχνά βόμβες δίπλα μας. Στα 100 μέτρα από εκεί που παίζαμε μπάλα. Όταν ακούγαμε τους θορύβους, τρέχαμε σε μία αποθήκη για να κρυφτούμε. Κι όμως δεν έκλαιγα. Ήξερα ότι κάτι κακό συνέβαινε. Ήθελα όμως να παίζω ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «El Partidazo» του COPE
και στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή του ως πρόσφυγας στο Ζαντάρ.

«Ημουν έξι χρονών όταν πήγα εκεί μαζί με τους γονείς μου και την αδερφή μου. Οι τέσσερις μας ζούσαμε σε ένα σπίτι 20 τετραγωνικών μέτρων. Δεν μπορώ να πω ότι η παιδική μου ηλικία δεν ευτυχισμένη.

Θυμάμαι χαρούμενες στιγμές. Αλλά από την άλλη ήταν και δύσκολη για όλος μας. Όσα βίωσα εκεί, με έχουν διαμορφώσει ως άνθρωπο.

Περισσότερη αξία για εμένα έχουν οι γονείς μου. Με δίδαξαν πως να συμπεριφέρομαι, να είμαι ταπεινός και να σέβομαι», κατέληξε ο 35χρονος άσος των Μαδριλένων.