Η Ρόμα πούλησε τον Περότι στη Φενέρμπαχτσε (vid + pic)

Η Ρόμα έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι πούλησε τον Ντιέγκο Περότι στη Φενέρμπαχτσε, η οποία νωρίτερα είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ.

Η Ρόμα πούλησε τον Περότι στη Φενέρμπαχτσε (vid + pic)

Δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους μετράει από σήμερα (5/10) το ρόστερ της Ρόμα για τη σεζόν 2020-21. Μετά τον Τζάστιν Κλάιφερτ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Λειψία, ακολούθησε η πώληση του Ντιέγκο Περότι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο 32χρονος Αργεντινός εντάχθηκε στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας τον Ιανουάριο του 2016, μετρώντας σε αυτή την πενταετία σχεδόν με τα ερυθροκίτρινα 138 συμμετοχές και 31 γκολ.

Η Ρόμα ευχαρίστησε τον Περότι για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του ευχήθηκε καλή τύχη στη νέα περιπέτειά του, αφιερώνοντάς του το παρακάτω βίντεο:

Με τη σειρά του ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τους Ρωμαίους με την παρακάτω φωτογραφία των παιδιών του να φορούν τη φανέλα τους και σχολιάζοντας: «Ήταν τεσσεράμισι απίστευτα χρόνια, γεμάτα πανέμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Έως το τέλος προσπαθούσα να δίνω το καλύτερο που μπορούσα. Ευχαριστώ το κλαμπ, από το ιατρικό τιμ μέχρι τους προπονητές, τους διατροφολόγους, τους φροντιστές, μα πάνω απ' όλα τους συμπαίκτες μου που είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και πανέξυπνοι άνθρωποι. Μια μεγάλη αγκαλιά για όλους και πάντα φόρτσα Ρόμα!».

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα η Φενέρ είχε ανακοινώσει την απόκτηση, επίσης με μεταγραφή, του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ.

Επίσημο: Ανακοίνωσε Πέλκα η Φενέρ: «Δημήτρη, καλωσόρισες...» (vid)