«Όχι» της Πόρτο σε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τέγιες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολιορκεί τον Άλεξ Τέγιες, αλλά η Πόρτο αντιστέκεται προς το παρόν έχοντας ανεβάσει τις απαιτήσεις της.

«Όχι» της Πόρτο σε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τέγιες

Το βράδυ του Σαββάτου η Πόρτο έπεσε θύμα έκπληξης, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τη Μαρίτιμο σε ένα ματς που φανέρωσε σοβαρά κενά στην άμυνα της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τύπος στην Πορτογαλία το συγκεκριμένο ματς ήταν το τελευταίο του Άλεξ Τέγιες με τη φανέλα των "Δράκων".

Για τον 27χρονο μπακ υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Ίβηρες θεωρούσαν δεδομένο πως θα αποχωρήσει. Προς το παρόν η Πόρτο δεν δείχνει διατεθειμένη να πει το "ναι" στη μετακίνηση του Τέγιες στο "Όλντ Τράφορντ".

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ έκανε επίσημη πρόταση στην Πόρτο, η οποία ήταν ύψους 15,4 εκατ. λιρών. Η ομάδα του "Ντραγκάο" απέρριψε τη συγκεκριμένη προσφορά που είχε στα χέρια της από τους Άγγλους.

Το ποσό που φέρεται πως έχει ζητήσει η Πόρτο για να παραχωρήσει τον βασικό τη αριστερό μπακ είναι τα 22 εκατ. λίρες. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους "Δράκους" να μην έχουν τη διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Θυμίζουμε πως η Πόρτο έχει αποκτήσει ως εναλλακτική λύση τον Ζαϊντού, τον οποίο διεκδικούσε και ο Ολυμπιακός.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας