Προτάθηκε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου o Kυριάκος Παπαδόπουλος

Δύο ημέρες πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδος κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προτάθηκε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου που μελετά την περίπτωση του 28χρονου Έλληνα μεσοαμυντικού

Προτάθηκε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου o Kυριάκος Παπαδόπουλος

Κάποτε αποτελούσε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον αν και μόλις 28 ετών αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δυσκολεύεται να τον βρει εν μέρει λόγω του βεβαρημένου ιατρικού του ιστορικού.

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο λόγος που σύμφωνα με τα ρουμάνικα ΜΜΕ προτάθηκε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου κι εξετάζεται από τη ομάδα της πρωτεύουσας

Αυτό γράφει, τουλάχιστον, η ιστοσελίδα της Βαλκανικής χώρας «gazeta sporturilor».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι αν οι επαφές καρποφορήσουν και υπάρξει συμφωνία , τότε οι απολαβές του θα αποτελούν ρεκόρ για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Ο Έλληνας μεσοαμυντικός που - από το 2010 που άφησε τον Ολυμπιακό για χάρη της Σάλκε έπαιξε κατόπιν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, στη Λειψία και στο Αμβούργο μέχρι πρότινος - ακόμη ψάχνει εργασιακή «στέγη».

Ο Παπαδόπουλος την περασμένη σεζόν κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές (λόγω τραυματισμού) με την ομάδα του Αμβούργου στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ κατά καιρούς έχει συνδεθεί με Ελληνικές ομάδες για ενδεχόμενο επιστροφής (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ).