Στη Λιόν και επίσημα ο Πακετά της Μίλαν

Η Λιόν πρόσθεσε στο δυναμικό της τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Μίλαν, Λούκας Πακετά, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Συμβόλαιο ως το 2025 υπέγραψε ο διεθνής άσος με τη γαλλική ομάδα.

Στη Λιόν και επίσημα ο Πακετά της Μίλαν

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Λούκας Πακετά από την Μίλαν στη Λιόν. Οι «λιονέ» δαπάνησαν το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου από τους «ροσονέρι», ενώ ο διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον γαλλικό σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2025. Μάλιστα, ο ιταλικός σύλλογος διατηρεί και 15% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Λούκας Πακετά. Αποτελεί σημαντικό απόκτημα για το σύλλογο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και ήταν σημαντικό να κάνουμε μία μεγάλη μεταγραφή. Ο Πακετά ξέρει ήδη μερικούς παίκτες στην ομάδα. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσαρμοστεί άμεσα. Είναι καλή συμφωνία», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Πακετά.

«Είδα τον Λούκας όταν άρχισε την καριέρα του στην Βραζιλία και έχει ένα πολύ καλό αριστερό πόδι. Είναι ευέλικτος παίκτης και τεχνίτης. Του έχω εμπιστοσύνη. Ελπίζω να δώσει τα πάντα στην ομάδα. Μας προσφέρει κάτι που δεν είχαμε πριν», σημείωσε με την σειρά του ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ζουνίνιο, ενώ ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις, υπογράμμισε:

«Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να δείξω τις ικανότητές μου στην Λιόν. Όλα έχουν πάει καλά από την άφιξή μου. Η Λιόν είναι πολύ δημοφιλής ομάδα στην Βραζιλία και η εμπειρία μου στην Μίλαν με βοήθησε να εξελιχτώ. Είμαι έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις».