Χωρίς Σανέ η Μπάγερν στο Super Cup Γερμανίας

Ο Λιρόι Σανέ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα και θα χάσει μεταξύ άλλων τον αυριανό (30/9) αγώνα του γερμανικού Super Cup κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Χωρίς Σανέ η Μπάγερν στο Super Cup Γερμανίας

Δίχως τον Λιρόι Σανέ θα αντιμετωπίζει αύριο (30/9) η Μπάγερν Μονάχου την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του γερμανικού Super Cup.

Ο 24χρονος εξτρέμ, που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τους Βαυαρούς έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Όπως ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο των νταμπλούχων Γερμανίας, ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και ως εκ τούτου δεν θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, Χανς Φλικ, για το αυριανό ματς με τους Βεστφαλούς.

Υπενθυμίζεται ότι αγώνας ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί στην έδρα των Βαυαρών, οι οποίοι φιλοδοξούν να κατακτήσουν το όγδοο τρόπαιο στην ιστορία τους και πρώτο μετά το 2018.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ μετρά έξι τίτλους στον θεσμό, εκ των οποίων και ο περσινός, όταν κέρδισε στην έδρα της με 2-0 την Μπάγερν.