Ποιο πούλμαν; Έχασαν και γύρισαν με τα πόδια!

Η διοίκηση της Πορτογαλικής Λουζιτάνια Λουρόζα μετά την ήττα από τη Σάο Ζοάο ντε Βερ έδωσε εντολή να φύγει το πούλμαν της ομάδας και οι παίκτες γύρισαν με τα πόδια.

Ποιο πούλμαν; Έχασαν και γύρισαν με τα πόδια!

Ένα απίστευτο, όσο και πρωτοφανές περιστατικό, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ένωση ποδοσφαιριστών της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η διοίκηση της Λουζιτάνια Λουρόζα (ομάδα τρίτης κατηγορίας), μετά την ήττα με 1-0 από τη Σάο Ζοάο ντε Βερ, σε αναμέτρηση για τον 1ο γύρο του κυπέλλου, έδωσε εντολή στο πούλμαν της ομάδας να φύγει και υποχρέωσε τους παίκτες να περπατήσουν μία απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων, ως το προπονητικό κέντρο!

«Η ένωση δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από μία άμεση συγγνώμη του προέδρου της Λουρόζα, γι΄ αυτό το λυπηρό περιστατικό που δεν τιμά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος της Λουζιτάνια Λουρόζα, Ούγκο Μέντες, επιβεβαίωσε μεν το πρωτοφανές συμβάν, υποστήριξε όμως ότι επρόκειτο για απόφαση των παικτών, υπό μορφή... αυτοκριτικής (!) και όχι για εντολή του ίδιου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας