Κλοπ: «Τέλος οι μεταγραφές στη Λίβερπουλ, είμαστε πλήρεις»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραδέχτηκε ότι δεν θα προβεί στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Κλοπ: «Τέλος οι μεταγραφές στη Λίβερπουλ, είμαστε πλήρεις»

Με την απόκτηση των Κώστα Τσιμίκα, Ντιόγκο Ζότα και Τιάγκο Αλκάνταρα ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού.

Ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας του και δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

«Δεν θα πάμε σε άλλες μεταγραφές. Είμαστε πλήρεις. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Το πρόβλημά μας ήταν στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που πλέον δεν υφίσταται, αφού ο Φαμπίνιο έδειξε πως μπορεί να τα βγάλει πέρα και να βοηθήσει την ομάδα», είπε αρχικά ο Γερμανός.

Στην συνέχεια άφησε ένα μικρό «παράθυρο» για περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των πρωταθλητών Αγγλίας:

«Εάν υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο του να πάρουμε παίκτη. Δεν γίνεται να έχουμε 30 παίκτες. Δεν έχει νόημα, αφού δεν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια. Δεν μπορείς να αφήσεις σ’ ένα γκαράζ τόσους παίκτες και να τους βγάλεις έξω μετά από δύο ή και τρεις εβδομάδες».