Μανέ: «Οι Τσιμίκας, Ζότα και Τιάγκο θα μας ανεβάσουν επίπεδο»

Μόνο θετικά λόγια είχε να πει για τους Τιάγκο, Ζότα και Τσιμίκα ο «αστέρας» της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ. 

Μανέ: «Οι Τσιμίκας, Ζότα και Τιάγκο θα μας ανεβάσουν επίπεδο»

Την… παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα της ομάδας του με τη Λίνκολν για το Λιγκ Καπ. Ο εκ των αρχηγών των «ρεντς», Σάντιο Μανέ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Αγγλίας, αναφέρθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Τιάγκο Αλκάνταρα, τον Ντιόγκο Ζότα και τον Κώστα Τσιμίκα.

Για τον πρώην παίκτη της Μπάγερν σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι μόνο οι φίλαθλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Τιάγκο. Σίγουρα, εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοια ποιότητα στην ομάδα. Μας κάνει μόνο καλύτερους. Μπορώ να δω από την πρώτη μέρα στην προπόνηση και στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι τι κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα μας πάει σε άλλο επίπεδο».

Στη συνέχεια ωστόσο αναφέρθηκε και στους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες: «Ανυπομονούμε επίσης να δούμε τον Κώστα και τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είναι καλή μεταγραφή. Είναι καλοί παίκτες και θα μας ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο, το οποίο για εμάς είναι φανταστικό και για τους φιλάθλους επίσης».