Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος»

Ο 38χρονος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε σε όσους τον κρίνουν για την ηλικία του, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Μπέντζαμιν Μπάτον.

Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνίστησε στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο με τη Μίλαν, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε σε βάρος της Μπολόνια οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-0 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα».

Ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός δικαίωσε σε πρώτη φάση τους ιθύνοντες των «ροσονέρι» που του ανανέωσαν το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και σε δηλώσεις του απάντησε σε όσους τον κρίνουν για την ηλικία του παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον… Μπέντζαμιν Μπάτον.

«Είμαι σε καλή κατάσταση, δούλεψα καλά και είναι το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν. Κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Αν ήμουν 20, θα είχα σημειώσει δύο ακόμη. Δεν είμαι μεγάλος, είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος! Η ομάδα λειτούργησε καλά, αλλά δεν είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι και κάναμε κάποια λάθη.

Μου αρέσει η ευθύνη. Δεν θέλω να μιλούν οι άνθρωποι για την ηλικία μου. Θέλω να με συμπεριφέρονται όπως στους υπόλοιπους. Δεν έχει σημασία αν είμαι 38 ετών, θέλω να αντιμετωπίζομαι σαν 20χρονος», ανέφερε σχετικά o «Ίμπρα», που την επόμενη εβδομάδα (3/10) θα γιορτάσει τα 39α του γενέθλια.

Την ίδια στιγμή, ο συμπαίκτης του στον ιταλικό σύλλογο, Σάντρο Τονάλι, υπογράμμισε ότι ο «Ίμπρα» αποτελεί παράδειγμα για όλους στην ομάδα.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι δυνατός και είναι ένα ίνδαλμα για όλους. Στα 38 του έχει δείξει ότι μπορεί ακόμη να παίξει, να κερδίσει παιχνίδια και να σκοράρει. Πρέπει όλοι να τον χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα και ως έναν συμπαίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τα παιχνίδια», σημείωσε ο 20χρονος μέσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην ομάδα έπειτα από την μετακίνησή του από την Μπρέσια με την μορφή δανεισμού:

«Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα, αλλά σε λίγες μέρες έρχεται ένα νέο παιχνίδι (σ.σ. 24/9, Μπόντο Γκλιμτ για το Europa League)και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ωραίο να ζεις το όνειρο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Το νούμερο 8 δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά σημαντικό για μένα και για την ιστορία της Μίλαν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Benjamin Button

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) στις