Ρόμα: Κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το ματς με τη Βερόνα

Ορατός είναι ο κίνδυνος για τη Ρόμα να χάσει στα χαρτιά το ματς με τη Βερόνα (0-0) στην πρεμιέρα της Serie A, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Αμαντού Ντιαβαρά στο παιχνίδι.

Ρόμα: Κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το ματς με τη Βερόνα

Μία γκάφα της Ρόμα στην πρεμιέρα του φετινού Καμπιονάτο είναι πολύ πιθανό να την βάλει σε… περιπέτειες και να χάσει στα χαρτιά τον αγώνα κόντρα στην Βερόνα.

Οι «τζιαλορόσι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 εκτός έδρας με την αντίπαλό τους το περασμένο Σάββατο (19/9) για τη Serie A, ωστόσο λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Αμαντού Ντιαβαρά στο ματς μπορεί να χάσουν πλέον το αγώνα με σκορ 3-0.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», οι ομάδες της Serie A έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν επιπλέον παίκτες στη λίστα τους για την κατηγορία μόνο αν είναι κάτω των 22 ετών.

Οι Ρωμαίοι είχαν δηλώσει αρχικά τον μέσο από την Γουινέα στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι κάτω των 22 ετών, ωστόσο ο νεαρός χαφ γιόρτασε τα 23α του γενέθλια στις αρχές του περασμένου Ιούλη.

Σε μία ανάλογη γκάφα είχε υποπέσει το 2016 και η Σασουόλο με αποτέλεσμα να χάσει ένα παιχνίδι της στα χαρτιά με σκορ 3-0 και πλέον το νομικό τμήμα της Ρόμα έχει ήδη κινητοποιηθεί και είναι έτοιμο να ασκήσει έφεση σε περίπτωση που επιβληθεί ποινή στον σύλλογο.