Κλείνει Βιδάλ η Ίντερ! (pic + vid)

Μια... ανάσα από την ένταξη του Αρτούρο Βιδάλ στο δυναμικό της είναι η Ίντερ, καθώς ο Χιλιανός διεθνής βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Κλείνει Βιδάλ η Ίντερ! (pic + vid)

Παίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στους «νερατζούρι»!

Ο Χιλιανός διεθνής μέσος αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, με την οποία τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε συνολικά 96 συμμετοχές και σκόραρε 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις όπου πήρε μέρος με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Βιδάλ έκανε το ταξίδι μέχρι τη μεγαλούπολη του ιταλικού Βορρά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο). Οι απολαβές του θα είναι 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πάντως οι άνθρωποι της Ίντερ δεν έχασαν καθόλου χρόνο να κάνουν τα πρώτα ποσταρίσματα στα social media με τον Λατινοαμερικάνο χαφ, επισημοποιώντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του: