Στη Λεγανές ο Κέβιν Μπουά

Ο Κέβιν Μπουά που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λεγανές, η οποία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.

Στη Λεγανές ο Κέβιν Μπουά

Γύρω στον Απρίλιο είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Κέβιν Μπουά ήταν ένας από τους παίκτες που "έπαιξαν" πολύ δυνατά για την ενίσχυση των άκρων των Πειραιωτών. Ο Ελβετός εξτρέμ ήθελε να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του και ήταν δεδομένο πως δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του με τη Βασιλεία.

Ο 27χρονος άσος είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων", ήταν ένας από τους παίκτες που υπήρχε στη λίστα, αλλά επί της ουσίας δεν απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό. Ο Μπουά είχε μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα τότε που το όνομα του "έπαιζε" για τον Ολυμπιακό απασχολούσε και τη Μπεσίκτας. Πριν λίγες ημέρες για τον Κέβιν Μπουά υπήρχε ενδιαφέρον από την Γκεζτέπε, αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε στην Ισπανία.

Ο Μπουά ανακοινώθηκε από τη Λεγανές, την πρώην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα. Ο σύλλογος της Μαδρίτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Segunda Division και προχώρησε στην απόκτηση του παίκτη που θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ελβετίας.