Μπακασέτας: Με εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη προκειμένου να υπογράψει στη Φενέρ (pic)

O Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε! Μάλιστα Τούρκος δημοσιογράφος, δημοσίευσε το εισιτήριο του Έλληνα άσου με προορισμό την Κωνσταντινούπολη!

Μπακασέτας: Με εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη προκειμένου να υπογράψει στη Φενέρ (pic)

Ο Τάσος Μπακασέτας, όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

«Κλείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Μπακασέτας»

Μάλιστα, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ τα έχει βρει σε όλα με την Αλάνιασπορ για τη μεταγραφή του Μπακασέτα, ο οποίος σήμερα (20/9) το βράδυ θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα δημοσίευσε και το αεροπορικό του εισιτήριο με προορισμό την Πόλη!

"Έγινε κράτηση για την πτήση του Μπακασέτα, στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ" έγραψε ο Τούρκος δημοσιογράφος στο tweet που έκανε και ανέβασε και σχετική φωτογραφία.

Εάν και εφόσον ο Μπακασέτας υπογράψει θα είναι η 13η καλοκαιρινή μεταγραφή της Φενέρμπαχτσε του Ερόλ Μπουλούτ. Ο τελευταίος θα συνεργαστεί φυσικά ξανά με τον Μπακασέτα, εφόσον υπογράψει, αφού ήταν μαζί και στην Αλάνιασπορ.