«Κλείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Μπακασέτας»

Φήμες από την Τουρκία υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

«Κλείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Μπακασέτας»

Πολύ πιθανό θεωρείται πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τουρκία ο Τάσος Μπακασέτας, αλλά να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη».

Δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε όχι μόνο έχει κινηθεί για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, αλλά βρίσκεται και κοντά σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ που έχει τα δικαιώματά του.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μετακόμισε στην Αλάνιασπορ πέρσι το καλοκαίρι και στην πρώτη του σεζόν στο σύλλογο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς σε 44 παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε και 8 ασίστ.

Έτσι λοιπόν, μαγνήτισε το ενδιαφέρον της «Φενέρ», η οποία κίνησε τις διαδικασίες για τον εντάξει στο δυναμικό της και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επίθεσή της.

Πέρα από την ΑΕΚ και την Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Τρίπολης, Θρασύβουλο, Άρη και Πανιώνιος, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική μας.