Τράουκο: Γιατί απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Ο Μιγκέλ Τράουκο έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό και μίλησε για το μέλλον του, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Τράουκο: Γιατί απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Ο Μιγκέλ Τράουκο έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Την πρώτη φορά οι συζητήσεις διακόπηκαν λόγω των απαιτήσεων της Σεντ Ετιέν με τους Πειραιώτες να στρέφονται στον Ζαϊντού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο, επανήλθαν για τον Περουβιανό αμυντικό, αλλά τη στιγμή που το θέμα φαινόταν να προχωράει εκείνος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ολυμπιακός άφησε στην άκρη την περίπτωση του Τράουκο, αφού ο χρόνος τον πιέζει. Ο Περουβιανός αριστερός μπακ έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό, έχει επανέλθει, αλλά η μοίρα του στη Σεντ Ετιέν δεν έχει αλλάξει. Ο Κλοντ Πιελ συνεχίζει να τον έχει εκτός πλάνων και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο Τράουκο σε ένα live που έκανε στο instagram αναφέρθηκε στο μέλλον του και φυσικά στο τι έγινε και δεν έκλεισε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Η Σεντ Ετιέν θέλει να με πουλήσει, δεν θέλει να με δώσει δανεικό», παραδέχτηκε ο Τράουκο και συνέχισε: «Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω. Προτεραιότητα της ομάδας είναι να με πουλήσει. Δεν νιώθω άνετα εδώ γιατί θέλω να παίξω, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μου και πρέπει να κάνω υπομονή», τόνισε ο Τράουκο.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Εμβιλά, στον Ολυμπιακό αυτή τη φορά είπε: «Οι επαφές μου με τον Ολυμπιακό ήταν ανεπιτυχείς για λόγους που δεν θέλω να αποκαλύψω. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο», είπε ο Μιγκέλ Τράουκο.