Στην κορυφαία ενδεκάδα της Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Νέα διάκριση για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έλαμψε στη Μπουντεσλίγκα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Το περσινό καλοκαίρι ο Πάνος Ρέτσος τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Ανάγκασε τη Λεβερκούζεν να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της. Στα 19 του χρόνια έκανε το άλμα στην καριέρα του με μία μεταγραφή που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο.

Ο Ρέτσος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και για την ομάδα του Πειραιά η μεταγραφή του στη Μπουντεσλίγκα είναι η καλύτερη διαφήμιση. Στην πρώτη του χρονιά επί γερμανικού εδάφους ο 19χρονος αμυντικός κατάφερε να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Λεβερκούζεν.

Τελείωσε τη σεζόν έχοντας στο ενεργητικό του 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Η παρουσία του Ρέτσου κρίνεται κάτι παραπάνω από πετυχημένη στη πρώτη του χρονιά στη Μπουντεσλίγκα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η μία διάκριση διαδεχόταν την άλλη.

Η τελευταία του διάκριση έχει να κάνει με το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία της ενδεκάδα της Λεβερκούζεν για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο κόσμος της γερμανικής ομάδας ψήφισε και συμπεριέλαβε τον Ρέτσο στους κορυφαίους έντεκα της ομάδας του γεγονός που αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο.