Premier League: Ζητάει την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Η Premier League ζητάει την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα καθώς έχει διαμηνύσει στην Κυβέρνηση της Αγγλίας πως οι ομάδες δεν αντέχουν άλλο τις οικονομικές επιπτώσεις. 

Premier League: Ζητάει την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Παρότι θα περίμενε κάποιος η Αγγλία να είναι η πρώτη χώρα που θα επαναφέρει τον κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων, να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν φιλοξενηθεί μάξιμουμ 1.000 οπαδοί σε ελάχιστα παιχνίδια, τα τεστ για να γυρίσουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες με αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας λόγω του κορονοϊού γίνονται με πολύ αργά βήματα

Την ίδια στιγμή, η Bundesliga έκανε επανεκκίνηση με τις πόλεις ν' αποφασίζουν αυτόνομα ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη Ντόρτμουντ να παίζει με τη Γκλάντμπαχ το Σάββατο (19/9) μπροστά σε 10.000 κόσμο.

Βέβαια, στο Νησί ο νέος ιός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα, με αποτέλεσμα οι αρχές να αναβάλουν την μεγαλύτερη προσέλευση στις εξέδρες. Από τη μεριά της βέβαια η Premier League έχει διαμηνύσει στην Κυβέρνηση τις επιπτώσεις και κυρίως την οικονομική ζημιά που θα είναι ανυπολόγιστη, ζητώντας παράλληλα την άμεση διεξαγωγή αγώνων με την παρουσία κοινού.