Bundesliga: «Άσφαιρες» Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν (highlights)!

Δίχως γκολ το Βόλφσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ η Λειψία επικράτησε 3-1 της Μάϊντς στο πρώτο Κυριακάτικο ματς της πρεμιέρας της Bundesliga . Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στη Γερμανία.

Bundesliga: «Άσφαιρες» Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν (highlights)!

Δίχως νικητή και γκολ έληξε το τελευταίο χρονικά ματς της πρεμιέρας της φετινής Bundesliga στο Βόλσφμπουργκ μεταξύ των τοπικών «λύκων»και της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η μία από τις δύο αντιπάλους που μπορεί να βρει η ΑΕΚ στα play-off του Europa League, αν περάσει την Σεν Γκάλεν (η άλλη είναι η, Ουκρανική, Ντέσνα), έπαιξε δίχως Γκιλαβογκί, Μπαμπού, Πόνγκρατσιτς και Γουίλιαμ σ' ένα ματς που οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Νωρίτερα, Λειψία έγινε η τρίτη γηπεδούχος της πρεμιέρας που κέρδισε (μετά της Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμτουντ).

Η ομάδα του Νάγκελσμαν επιβλήθηκε, εύκολα, 3-1, της Μάιντς στο πρώτο χρονικά ματς του Κυριακάτικου προγράμματος, που παρακολούθησε το 20% των θεατών που χωρά το γήπεδο της.

Δίχως τον Τίμο Βέρνερ την ...μπουγάδα καθάρισαν οι Φόρσμπεργκ, Πόουλσεν, Χαϊντάρα.

Μόνο η Ντόρτμουντ κέρδισε από τους γηπεδούχους στα ματς του Σαββάτου

Δεν πα να επέστρεψαν οι θεατές (έστω ένα ποσοστό τους...) στην Bundesliga;

Το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της πρεμιέρας της κορυφαίας κατηγορίας του Γερμανικού ποδόσφαιρου αποτέλεσε ημέρα φιλοξενουμένων, αφού τα τέσσερα από τα πέντε ματς που διεξήχθησαν το απόγευμα έληξαν με «διπλά».

Μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέφυγε από τον ...κανόνα επικρατώντας με 3-0 της ...συνονόματης της, Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ, στο μεγάλο ματς της 1ης αγωνιστικής.

Ο 17χρονος Αμερικανός Ρέινα πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τους Βεστφαλούς στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ από ασίστ του συνόμηλικου του Άγγλου, Μπέλινγχαμ (σ. ο νεότερος που έχει συμβάλει σε γκολ από το 2004) και τα υπόλοιπα ανέλαβε ο... παλιός Χάαλαντ σκοράροντας δις με το δεύτερο τέρμα να το φτιάχνει ο «συνήθης ύποπτος» Σάντσο.

Κάπως έτσι... δαμάστηκαν τα «πουλάρια» της Γκλάντμπαχ.

Νωρίτερα, η Χέρτα, διέλυσε την Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερ Στάντιον», με 4-1, ή της Άουγκσμπουργκ που κέρδισε την έτερη ομάδα της Γερμανικής πρωτεύουσας, Ουνιόν, στο Βερολίνο με 3-1.

Από τρία γκολ πέτυχαν κι οι Χόφενχαϊμ - Φράϊμπουργκ νικώντας με το ίδιο σκορ, 3-2 σε Κολωνία και Στουτγκάρδη.

Mεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Χόφενχαϊμ (ομάδα που προπονεί ο ανηψιός του Ούλι Χένες, Σεμπάστιαν, αλλά δεν είχε τον Κώστα Σταφυλίδη στην αποστολή) ο, Κροάτης, Αντρέι Κράμαριτς που έγινε ο δεύτερος παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τον Γκνάμπρι της Μπάγερν, που πέτυχε χατ τρικ.

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στη Φρανκφούρτη μεταξύ της Άιντραχτ και της Αρμίνια Μπίλεφελντ με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι με τον Χίντερεγκερ (47')

Η 8αρα της Μπάγερν στο εναρκτήριο ματς

Σαν να μην... πέρασε μια μέρα για τη Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα, καθώς η νταμπλούχος Γερμανίας ξεκίνησε με πάταγο τη νέα σεζόν.

Στο ματς πρεμιέρας της Παρασκευής, οι Βαυαροί... εξαΰλωσαν τη Σάλκε στο -υποτιθέμενο- ντέρμπι, πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες οκτώ τέρματα, μετά τη συντριπτική τους νίκη στο Champions League επί της Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη φορά... θύμα της ομάδας του Χανς Φλικ ήταν η Σάλκε, την οποία η Μπάγερν διέλυσε με 8-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Σερζ Γκνάμπρι που πέτυχε χατ-τρικ!

Το προφίλ της 1ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 8-0
(4’, 47’, 59’ Γκνάμπρι, 19’ Γκορέτσκα, 31’ (πεν.) Λεβαντόφσκι, 69’ Μίλερ, 71’ Σανέ, 81’ Μουσιάλα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1
(62' Aντρέ Σίλβα - 51' Σούκου)
Θεατές: 6.500

Κολωνία – Χόφενχαϊμ 2-3
(22' Άντερσον, 86' Ντρέξλερ - 3', 45+3' πεν. 90' Κράμαριτς )

Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ 1-3
(75' Μπίλτερ - 40' Βάργκας, 82' Γκρέγκοριτς, 89' Χαν)
Θεατές: 4.500

Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ 2-3
(71' Κάλατζιτς, 81' Βαμανγκιτούκα - 8' Πέτερσεν, 26' Ζάλαϊ, 47' Γκρίφο)
Θεατές: 8.000

Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου 1-4
(69' Σέλκε - 42' Πέκαρικ, 45+2' Λουκεμπάκιο, 62' Ματέους Κούνια, 90' Κόρντομπα) Θεατές: 8.500

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ 3-0
(35' Ρέινα, 54' πεν., 77' Χάαλαντ)
Θεατές:
9.300

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9

Λειψία – Μάιντς 3-1
(17' Φόρσμπεργκ, 21' Πόουλσεν, 51' Χαϊντάρα - 48' Ματέτα)
Θεατές: 8.500

Βόλφσμπουργκ – Mπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ