Bundesliga: Πρεμιέρα με ματσάρα!

Η Μπάγερν ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της στην Bundesliga με τον αγώνα κόντρα στη Σάλκε στο Μόναχο

Bundesliga: Πρεμιέρα με ματσάρα!

Με ένα δυνατό ματς ξεκινάει από σήμερα η αγωνιστική κίνηση στα μεγάλα «σαλόνια» του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν στην Bundesliga η Μπάγερν θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της με τον αγώνα κόντρα στη Σάλκε στο Μόναχο.

Για τους Βαυαρούς, που υπό τις οδηγίες του Χανς Φλικ έφτασαν πέρσι στο «τρεμπλ», απουσιάζει ο νεοαποκτηθείς Νιανζού Τανγκί Κουασί που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ την ίδια στιγμή αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Ο τελευταίος ήταν σε καραντίνα τις τελευταίες μέρες, μιας και άτομο του περιβάλλοντός του βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Το πρώτο τεστ του 24χρονου Γάλλου ήταν αρνητικό στην πανδημία, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των επαναληπτικών του εξετάσεων που αν είναι και αυτά αρνητικά τότε θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη, η Σάλκε θα έχει στην αποστολής της τους νεοαποκτηθέντες Γκονσάλο Πασιένσια (πρώην του Ολυμπιακού) και Βένταντ Ιμπίσεβιτς και θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Μόναχο, ώστε να ξεκινήσει με το «δεξί» την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα.

Τέλος, παρά την αρχική έγκριση της υγειονομικής επιτροπής, ώστε το παιχνίδι να έχει κόσμο στις εξέδρες - καθώς εγκρίθηκε από την Κυβέρνηση να μπαίνουν στα Γερμανικά γήπεδα το 10% της χωρητικότητάς τους σε θεατές - τελικά το ματς δεν θα γίνει παρουσία θεατών (σ. 7.500, αφού 75.000 η χωρητικότητα του γηπέδου του Μονάχου).

Αιτία τα 151 κρούσματα της Πέμπτης στη Βαυαρική πρωτεύουσα που προκάλεσαν την απαγόρευση από τον Δήμαρχο της πόλης

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

21.30: Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16.30: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αρμίνια Μπίλεφελντ, Κολωνία – Χόφενχαϊμ, Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ, Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ, Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου.

19.30: Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16.30: Λειψία – Μάιντς.

19.00: Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ