Στην Περούτζια για εξετάσεις...Ιταλικών ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε στην Περούτζια για να δώσει εξετάσεις ώστε να του χορηγηθεί Ιταλικό (κοινοτικό) διαβατήριο που θα μπορούσε να ξανανοίξει την υπόθεση μεταγραφής του στη Γιουβέντους. 

Στην Περούτζια για εξετάσεις...Ιταλικών ο Σουάρες!

Στο αεροδρόμιο «El Prat» της Βαρκελώνης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/09) ο Λουίς Σουάρες και (κατά πληροφορίες) με ιδιωτικό αεροπλάνο μετέβη στην Περούτζια, για δεύτερη φορά, προκειμένου να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων (προφορικές και γραπτές), σχετικά με την Ιταλική γλώσσα και κουλτούρα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληροί τις προϋποθέσεις για ν΄ αποκτήσει την Ιταλική υπηκοότητα.

Αν τα καταφέρει ίσως να ξανανοίξει η προοπτική της Γιουβέντους, αλλά ακόμη κι αυτό να μη γίνει ο Ουρουγουανός θα έχει κοινοτικό διαβατήριο, που στην Ισπανία δεν χρειάζεται, καθώς το κατέχει η σύζυγος του.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους (που δεν έχει θέσεις ξένων...) έριξε το βάρος της τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του Έντιν Ντζέκο της Ρόμα, ο οποίος δεν έχει παρόμοια γραφειοκρατικά προβλήματα και παρουσιάζεται ήδη «κλεισμένος».

Άλλωστε πρέπει οι «μπιανκονέρι» να τα βρούν και με την Μπαρτσελόνα, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο Κούμαν παρότι τον άφησε εκτός αποστολής από το φιλικό της Τετάρτης με την Ζιρόνα, δήλωσε ότι «Εφόσον μείνει ο Σουάρες θα υπολογίζεται όπως κάθε άλλο μέλος της ομάδας»

Πριν το συγκεκριμένο φιλικό, Κούμαν και Σουάρες, είχαν ολιγόλεπτο τετ-α-τετ. Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να ήθελε να χρησιμοποιήσει τον παίκτη αλλά ενόψει του επικείμενου ταξιδιού του στην Περούτζια, αποφασίστηκε από κοινού να τηρηθεί μία στάση αναμονής έως ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο παίκτης αναμενόταν να γυρίσει ευθημερόν στη Βαρκελώνη ενώ σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» πέρασε τις εξετάσεις...