Υπέγραψε στην Ουέσκα ο Σιόβας (vid)

Παίκτης ισπανικής ομάδας θα παραμείνει ο Δημήτρης Σιόβας, καθώς μετά τη Λεγανές θα αγωνίζεται στο εξής στην Ουέσκα.

Υπέγραψε στην Ουέσκα ο Σιόβας (vid)

Όχι μόνο συνεχίζει στην Ισπανία αλλά και θα εξακολουθήσει να καταγράφει συμμετοχές στη La Liga o Δημήτρης Σιόβας. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τη Λεγανές μετά τον πρόσφατο υποβιβασμό της, ωστόσο βρήκε γρήγορα νέα ποδοσφαιρική στέγη και μάλιστα ξανά στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για την Ουέσκα, η οποία προβιβάστηκε φέτος και προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ της με την απόκτηση του 32χρονου Έλληνα στόπερ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σιόβας φόρεσε τη φανέλα της Λεγανές για 3,5 σεζόν, από τον Ιανουάριο του 2017, ως δανεικός αρχικά από τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η ομάδα της Μαδρίτης τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή από τους Πειραιώτες. Ο πανύψηλος (1,92 μ.) μπακ έπαιξε σε 108 επίσημους αγώνες και σημείωσε 4 γκολ για λογαριασμό της Λεγανές.

Ο τέως πλέον σύλλογος του Σιόβα τον ευχαρίστησε για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε κατά τη διάρκεια των χρόνων του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή τύχη στο νέο ξεκίνημά του.

Η νέα ομάδα του Σιόβα, Ουέσκα, τον καλωσόρισε με το παρακάτω βίντεο: