Γιουβέντους: Παίρνει Ντζέκο αντί για Σουάρες

H υπόθεση του Λουίς Σουάρες για την Γιουβέντους «ναυάγησε» κι η «γηραιά κυρία» κινήθηκε για τον Έντιν Ντζέκο, της Ρόμα, με όλα τα μέρη να συμφωνούν και να μένουν μόνο οι υπογραφές

Γιουβέντους: Παίρνει Ντζέκο αντί για Σουάρες

Ποιος Λουίς Σουαρές; Ο... Έντιν Ντζέκο!

Τον 33χρονο Ουρουγουανό (που ο Ρόναλντ Κούμαν του είπε ότι δεν υπολογίζεται για την Μπαρτσελόνα της τρέχουσας σεζόν) περίμεναν οι φίλοι της Γιουβέντους για αντικαταστάτη του Γκονσάλο Ιγκουαϊν, στο «κεφάλι» της επίθεσης, αλλά τελικά μάλλον θα πρέπει να «συμβιβαστούν» με τον 34χρονο Βόσνιο της Ρόμα.

Τη φανέλα της «γηραιάς κυρίας»... προβάρει ο Βαλκάνιος, καθώς απομένουν να πέσουν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός των «τζιαλορόσι», ήταν στο στόχαστρο των «μπιανκονέρι», από καιρό κι αφού η υπόθεση του Νοτιαμερικάνου «ναυάγησε» (λόγω και του θέματος του κοινοτικού διαβατηρίου που δεν είχε) κινήθηκε για κείνον.

Πλέον λέγεται ότι στην μεταγραφή του, έπαιξε ρόλο ο νέος τεχνικός των «μπιανκονέρι» Αντρέα Πίρλο. Οπως επίσης και η σύζυγος του Ντζέκο, η οποία είναι έγκυος και περιμένει, οσονούπω, την τρίτη κόρη τους που θα γεννηθεί στην Ρώμη.

Έτσι, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίσιο Ρομάνο αυτό θα γίνει αφού ο Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι - ο αντικαταστάτης του Ντζέκο στους «Ρωμαίους» - αποδεχθεί τους όρους απολαβών που του προσφέρει η ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας.