Δανεικός στη Χιχόν ο Τσούμιτς και συμπαίκτης με τον Τζούρτζεβιτς

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στη Σπόρτινγκ Χιχόν τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος θα γίνει συμπαίκτης με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Δανεικός στη Χιχόν ο Τσούμιτς και συμπαίκτης με τον Τζούρτζεβιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε πράγματα και θαύματα με τη Ραντνίσκι Νις. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό γύρισε στον Ρέντη και μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τον δει για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός δεν κατάφερε μέσα από τις προπονήσεις να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έπεσε πάνω και σε έναν τρομερό Βρουσάι, που είναι εντυπωσιακός στον Ρέντη και έτσι έμεινε πολύ πίσω.

Ο Ολυμπιακός πιστεύοντας στο ταλέντο του είχε σκοπό να παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό για να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Έτσι πριν λίγη ώρα ο Νίκολα Τσούμιτς ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Η ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία πήρε τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Νίκολα Τσούμιτς θα συναντήσει έναν άλλον συμπατριώτη του και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Χιχόν από το 2018 και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2023.