Κρεμάει τα παπούτσια μόλις στα 30 του ο Ιγκνάσιο Καμάτσο

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος Ιγκνάσιο Καμάτσο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα σε ηλικία μόλις 30 ετών λόγω αλλεπάλληλων τραυματισμών.

Κρεμάει τα παπούτσια μόλις στα 30 του ο Ιγκνάσιο Καμάτσο

Ταλαιπωρημένος από συνεχείς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια που δεν τον άφησαν να σηκώσει κεφάλι, ο Ιγκνάσιο Καμάτσο ανακοίνωσε σήμερα (14/9) ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο. Έχοντας κλείσει μόλις τα 30 τον περασμένο Μάιο...

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, που τα τρία τελευταία χρόνια ανήκε στη γερμανική Βόλφσμπουργκ, είπε στη συνέντευξη Τύπου όπου γνωστοποίησε τη σκληρή για τον ίδιο απόφασή του: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση, γιατί έκανα ό,τι μπορούσα για να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο».

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργεία στον αριστερό αστράγαλο, μετά από έναν τραυματισμό που είχε υποστεί πριν από τρία χρόνια στο Κύπελλο Γερμανίας. Πάντως θα παραμείνει στον γερμανικό σύλλογο για να ακολουθήσει διευθυντική καριέρα.

Ο Καμάτσο ξεκίνησε με πολλές προοπτικές από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας έκανε 12 συμμετοχές το 2007-08, παίζοντας παράλληλα και στη μεγάλη ομάδα. Σε αυτή προωθήθηκε αποκλειστικά το 2008 και έμεινε στους «ροχιμπλάνκος» έως τις αρχές του 2011, καταγράφοντας 50 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολούθησε μία περίοδος 6,5 ετών στη Μάλαγα, όπου μέτρησε 199 παρουσίες με 19 τέρματα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Το 2017 υπέγραψε στη Βόλφσμπουργκ, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 21 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο το κοντέρ έγραψε το απόλυτο μηδέν...