Ο Νεϊμάρ κατηγόρησε τον Γκονθάλες για ρατσιστική συμπεριφορά - Η απάντηση του Ισπανού (pic, vid)

Η νίκη της Μαρσέιγ επί της Παρί Σεν Ζερμέν ύστερα από δέκα χρόνια έχει και...τρίτο ημίχρονο, με τον Νεϊμάρ να κατηγορεί τον Γκονθάλες για ρατσιστική συμπεριφορά. Τι απάντησε ο Ισπανός και η προτροπή του Ντάνι Άλβες.

Ο Νεϊμάρ κατηγόρησε τον Γκονθάλες για ρατσιστική συμπεριφορά - Η απάντηση του Ισπανού (pic, vid)

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στη Γαλλία μετά το επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μαρσέιγ που κέρδισε ύστερα από δέκα χρόνια τους πρωταθλητές!

Ο Νεϊμάρ που αποβλήθηκε, κατηγόρησε τον Γκονθάλες για ρατσιστική συμπεριφορά: «Μετανιώνω που δεν χτύπησα στο πρόσωπο, αυτόν τον μ....α», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

O Βραζιλιάνος tweetαρε για δεύτερη φορά, όπου δήλωσε: «Ήταν εύκολο το VAR να εντοπίσει το χτύπημά μου, αλλά θέλω να δω ότι έπιασε και την στιγμή που με είπε Μαϊμού π@@@@@@@ γιο. Για ένα χτύπημα με έστειλαν έξω, γι' αυτό;»

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανέφερε το όλο σκηνικό και στον τέταρτο διαιτητή, τη στιγμή της αποβολής του!

Ο παίκτης της Μαρσέιγ απάντησε στον Νεϊμάρ.

«Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό. Κάποιες φορές πρέπει να μάθεις να χάνεις και να παίζεις μέσα στο γήπεδο. Απίστευτοι τρεις βαθμοί. Allez l’OM. Ευχαριστώ οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Θέση πήρε και ο Ντάνι Άλβες, ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ.

«Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή φυσικά, είμαστε εκεί για να εμπνεύσουμε άλλους ανθρώπους και να αλλάξουμε ζωές. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και μίσος.

Ligue 1: Ιστορικό και επεισοδιακό «διπλό» στο Παρίσι η Μαρσέιγ (αποτελέσματα - βαθμολογία)

Είθε να μη σε καθοδηγεί το μίσος αδερφέ μου, μακάρι να είσαι ήρεμος και τόσο πράος όπως η ψυχή που κουβαλάς μέσα σου.

Η αγάπη είναι ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε το μίσος. Σε αγαπώ αδερφέ μου».