Συγχαρητήρια από τους... Μetallica στην Μπάγερν Μονάχου για το τρεμπλ!

Η Μπάγερν Μονάχου δέχθηκε τα εύσημα του διάσημου συγκροτήματος της χέβι μέταλ, Metallica για την επιτυχημένη περσινή της σεζόν του τρεμπλ

Συγχαρητήρια από τους... Μetallica στην Μπάγερν Μονάχου για το τρεμπλ!

Παρότι στις 23 Αυγούστου έφτασε η Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση του δεύτερου τρεμπλ της ιστορίας της (σ. η μοναδική, μετά την Μπαρτσελόνα, ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο) ακόμη φτάνουν τα συγχαρητήρια στα γραφεία της.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν ήταν από κάποια ομάδα ή ποδοσφαιρική ένωση ή συνομοσπονδία αλλά από συγκρότημα της... χέβι μέταλ!

Κι όχι όποιο - όποιο, αλλά τους διάσημους Metallica, που τις προάλλες συνεχάρησαν τους Βαυαρούς, για το επίτευγμα τους, μέσω ανάρτησής τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, έγινε κι ειδική μνεία στις επιδόσεις των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Σερζ Γκνάμπρι, κι υπήρχαν ευχές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η (ποδοσφαιρόφιλη αλλά και με μπόλικη δόση μάρκετινγκ) κίνηση ίσως να μην είναι άσχετη με το ότι λίγες ημέρες νωρίτερα στους λογαριασμούς της Bundesliga στα social media, αναρτήθηκε βίντεο, που είχε ως μουσική επένδυση ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του αμερικάνικου συγκροτήματος.

Το «Entrer Sandman» (το οποίο εκτέλεσαν οι Metallica, μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο και στο πρόσφατο Live album τους «S&M 2) ήταν ηχητική υπόκρουση που συνόδευσε το βίντεο του βαυαρικού συλλόγου.