Ο Γκάρι Νέβιλ προβλέπει την πρωταθλήτρια 2021 στην Premier League

Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ προέβλεψε τη νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά και τις ομάδες που θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Ο Γκάρι Νέβιλ προβλέπει την πρωταθλήτρια 2021 στην Premier League

Τις προβλέψεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League έκανε ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και θα πάρουν τα εισιτήρια για την συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα, είναι ότι κατά τον ίδιο η περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ δεν θα τερματίσει ούτε καν δεύτερη στη βαθμολογία, αφού θα την προσπεράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θα πάω στη Μάντσεστερ Σίτι (για τον τίτλο), νομίζω ότι ο Πεπ (σ.σ. Γκουαρντιόλα) θα θέλει να επιστρέψει. Για τους τέσσερις πρώτους θα πω Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τσέλσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί τον προσεχή Μάη ο Νέβιλ, όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.