Πωλητήριο της Άντερλεχτ σε Όγκνιεν Βράνιες

Εκτός πλάνων από τον προπονητή του στην Άντερλεχτ, Βενσάν Κομπανί, βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τα βελγικά Μέσα ενημέρωσης.

Πωλητήριο της Άντερλεχτ σε Όγκνιεν Βράνιες

Κατηγορηματικά είναι τα Μέσα ενημέρωσης του Βελγίου για το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ, αφού δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του στον σύλλογο και αναμένεται να δει την… πόρτα της εξόδου κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

«Ο Κομπανί έχει απαλλάξει τρεις παίκτες οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του. Ο λόγος για τον Αντονι Βαντεν Μπόρε, τον Χάνς Ντελκρουά και τον Ογκνιεν Βράνιες. Οι τρεις παίκτες δεν εντυπωσίασαν τον Κομπανί και παραμερίζονται», σημειώνει χαρακτηριστικά το "Voetbal24" και συνεχίζει:

«Ο Βάντεν Μπόρε προπονείται ήδη με την Β’ ομάδα. Το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον Βράνιες και τον Ντελκρουά δεν είναι ξεκάθαρο. Πιθανόν να πωληθούν αμφότεροι».

Ο Βράνιες αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ το καλοκαίρι του 2018 έπειτα από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ.

Εκ του αποτελέσματος όμως, μέχρι σήμερα ο Βόσνιος στόπερ έχει αγωνιστεί σε μόλις 14 αναμετρήσεις του βελγικού συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την περασμένη σεζόν επέστρεψε στη χώρα μας με την μορφή δανεισμού στην «Ένωση».