Πήρε Τονάλι η Μίλαν!

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση, με τη μορφή του δανεισμού, του Σάντρο Τονάλι από την Μπρέσια, αντί 10 εκ. ευρώ, ενώ έχει οψιόν αγοράς, του χρόνου, αντί 30 εκ. ευρώ.

Πήρε Τονάλι η Μίλαν!

Τον ήθελε η... μισή Ιταλία κι άλλη μισή Ευρώπη, αλλά εκείνος κατέληξε στη Μίλαν!

Για τον Σάντρο Τονάλι ο λόγος, που είχε ακουστεί από την Ίντερ και τη Γιουβέντους, ως την... Μπαρτσελόνα, αλλά αποκτήθηκε, τελικά, από τους «ροσονέρι».

Η ομάδα της Λομβαρδίας ανακοίνωσε τον 20χρονο, διεθνή, φέρελπι, Ιταλό, χαφ, αποκτώντας τον, σε πρώτη φάση, με τη μορφή δανεισμού, από την (υποβιβασμένη) Μπρέσια, αντί 10.000.000 ευρώ, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς του, ύψους 30.000.000 ευρώ, για το καλοκαίρι του 2021.

Για να ενεργοποιηθεί η οψιόν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, θα πρέπει να συμπληρώσει έναν αριθμό συμμετοχών.
Την περσινή σεζόν, ο νεαρός μέσος πραγματοποίησε 36 συμμετοχές σε Serie A και Coppa Italia, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ.

Ο Τονάλι θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια στη θέση του, με τους Ιταλούς να τον παρομοιάζουν με τον (νέο προπονητή της Γιουβέντους) Αντρέα Πίρλο. Ο οποίος είχε αγωνιστεί, επίσης, στη Μίλαν (2001-11), της οποίας ο νεαποκτηθείς άσος είναι παιδιόθεν οπαδός.

Μάλιστα, επέλεξε το νούμερo «8» λόγω του αγαπημένου του, Τζεναρο Γκατούζο.